Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Στοίχημα και στο WBC

Είναι αλήθεια ότι το World Baseball Classic το είχα προσεγγίσει μέχρι τώρα μόνο "οπαδικά" χωρίς διάθεση για στοίχημα, θεωρώντας ότι ελάχιστοι θα ήταν εκείνοι που θα ενδιαφερόντουσαν να βάλουν λεφτά σε ένα πολύ δύσκολο τουρνούα, καθώς υπάρχει ελάχιστη προϊστορία, πολλοί παίκτες είναι άγνωστοι καθώς προέρχονται από ΑΑΑ και ΑΑ, ή από Ασιατικές, Λατινικές, ή και Ευρωπαϊκές χώρες κάνοντας τα πράγματα δύσκολα. Την ίδια στιγμή ο ΟΠΑΠ δεν έχει τολμήσει να βάλει στο κουπόνι το WBC, οπότε τα πράγματα είναι λογικό να μην είχαν "ψωμί".
Σε μία ανάρτηση όμως λίγο πιο κάτω κάποιος (δυστυχώς ανώνυμος) ρωτάει αν σήμερα παίζουμε Puerto Rico απέναντι στην Ιταλία. Του απάντησα ότι μοιάζει λογικό να βάλει κανείς τα λεφτά του στο καραϊβικό νησί, αλλά από την άλλη, τις εκπλήξεις φέτος τις κάνει η Ιταλία, η οποία δίνει στο Sportingbet.gr 2.60 έναντι του 1,476 του αντιπάλου της. Άλλωστε τίποτα δεν είναι σίγουρο πια, καθώς οι Ιταλοί κατάφεραν να χτυπούν το παιχνίδι με την παντοδύναμη Δομινικάνα, ενώ το Puerto Rico μάλλον παραδόθηκε στην Αμερική. Από την άλλη, μην ξεχνούμε ότι έχουμε και τη λύση του Over/Under το οποίο να σας πω την αλήθεια, μου φάνηκε λιγάκι πιο απλό στην προσέγγισή του και επειδή πιστεύω ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, έβαλα ένα Over.

Italy @ Puerto Rico
Over με όριο 8,5 και απόδοση 1,80.

Απολογισμός: Δυστυχώς το Over δεν επετεύχθη, καθώς το παιχνίδι τελείωσε 3-4 υπέρ του Puerto Rico, δίνοντας έτσι τον φτηνό άσσο που ήταν και το πιο εύκολο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου