Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Και τώρα Final Four και με πρόβλεψη


Μετά και το παιχνίδι ανάμεσα στην Δομινικάνα και το Πόρτο Ρίκο, σχηματίστηκε το Final Four και στην τελευταία του λεπτομέρεια. Έτσι λοιπόν, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία τα ζευγάρια που σχηματίστηκαν είναι:
Game 1: Ιαπωνία - Πόρτο Ρικο
Game 2: Ολλανδία - Δομινικανή Δημοκρατία

Από τα δύο ζευγάρια το τελευταίο φαίνεται και το πιο εύκολο στην πρόβλεψή του, καθώς η Δομινικανοί έχουν αποδείξει ότι το έχουν και μάλιστα αυτές τις ημέρες βρίσκονται σε fast mode και δεν σταματάνε μπροστά σε τίποτα. Αντιθέτως πιο δύσκολο στην πρόβλεψή του φαίνεται το ζευγάρι Ιαπωνία - Πόρτο Ρίκο, καθώς η Λατινική χώρα προέρχεται μεν από ήττα, αλλά την ίδια στιγμή η Ιαπωνία (όπως και η Ολλανδία) έχει να παίξει παιχνίδι εδώ και πέντε ημέρες. Και αν κάποιοι ρωτήσετε γιατί το αναφέρω αυτό, τότε μάλλον δεν θα είχατε παρακολουθήσει τί έγινε πέρυσι στο World Series της MLB, όπου οι Tigers κάθησαν για τέσσερις ημέρες περιμένοντας του Giants και δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε αγώνα.

Ίσως λοιπόν ήρθε η φορά που δεν θα έχουμε την Ιαπωνία στον τελικό και να δούμε εκ νέου την ίδια νησιωτική λατινική διαμάχη που είχαμε χθες. Ίδωμεν.

Update: Βαθιά χαράματα (3:00 το πρωί) θα ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα στην Ιαπωνία και το Πόρτο Ρίκο. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο στην πρόβλεψή του, όμως επέστρεψε στο sportingbet.gr στοίχημα για το WBC. Οι αποδόσεις είναι 2,90 για το Πορτο Ρίκο και 1,40 για την Ιαπωνία. Εγώ λοιπόν δεν θα αλλάξω την σκέψη που σας έχω ήδη παραθέσει εμμέσως λέγοντας ότι ήρθε η ώρα να δούμε τελικό Classic χωρίς την Ιαπωνία. 

Πάω λοιπόν για Πόρτο Ρίκο.

Απολογισμός: Απλά επιτυχία. Το Baseball είναι Μαραθώνιος. Το έχω πει και το ξαναλέω. Τον Μαραθώνιο όμως δεν μπορείς να τον τρέχεις με δόσεις. Δεν γίνεται να κάτσεις σε μία γωνίτσα του δρόμου, να πάρεις τις ανάσες σου, να πιείς τα νεράκια σου, να ξεϊδρώσεις βρε αδελφέ και μετά από μία ωρίτσα να ξαναξεκινήσεις. Και να θες και να κερδίσεις από πάνω. Απλά δεν γίνεται. Αν θες να κερδίσεις, πρέπει να μπεις στο mood, να πάρεις ρυθμό, να δουλέψει το σύστημα, να ξεχάσεις την κούραση και απλά να τερματίσεις. Έτσι έγινε με το Πόρτο Ρίκο. Μπήκε στον ρόλο, έπαιξε τρία παιχνίδια μέσα σε 55 ώρες και ανάμεσα είχε να ταξιδέψει από το Miami μέχρι το San Francisco. Αντιθέτως η Ιαπωνία είχε αράαααξει. Προπονησούλες και αναμονή. Αμ δεν γίνεται έτσι αδέλφια.
Βάλε από πάνω που φέτος η χώρα του Ανατέλοντος Ηλίου δεν είχε Majorleagers στις τάξεις της... έδυσε και έστειλε κι εμάς στο ταμείο.

3 σχόλια:

  1. πράγματικα για το σημερινο παιχνίδι δεν φέρω άποψη .... λογικά φαβορί είναι η Ιαπωνία αλλα κάτι τέτοια λέγαμε για το Detroit στα τέλη του Οκτώβρη ....
    Εγω πάντως πιστεύω ότι οποία ομάδα και αν περάσει θα αντιμετωπίσει -και λογικά θα χάσει- απο την πανίσχυρη repubblica dominicana !!!!
    αν βρει λοιπόν στοίχημα για νικητή διοργάνωσης ας την ποντάρει ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παει η Ιαπωνία !!!!! Τους έφαγε η διακοπή Μπααβο Κώσταντινε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή