Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Do or Die ξανά η Αμερική

USA pitcher Ryan Vogelsong, (32) throws in the first inning as USA faces Italy in the 2013 World Baseball Classic at Chase Field on Saturday Mar. 9, 2013, in Phoenix, Az. Photo: Michael Macor, The ChronicleΓια άλλη μία φορά η Αμερική βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στο World Baseball Classic καθώς μετά την ήττα της από την Δομινικανή Δημοκρατία παίζει ξανά ένα παιχνίδι ζωής η θανάτου. Για καλή της τύχη όμως απέναντί της έχει και πάλι το Πόρτο Ρίκο, το οποίο στο προηγούμενο παιχνίδι πριν τρεις ημέρες, το "φιλοδώρησε" με το μεγαλοπρεπές 7-1. Σήμερα λοιπόν η Αμερική πρέπει να κερδίσει πάση θυσία, αν θέλει να πάει στο Final Four του San Francisco. Και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Θα έχει τον Vogelsong στο mount ο οποίος έχει ήδη μία νίκη στο τουρνουά εναντίον της Ιταλίας, αλλά θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Wright ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο με πόνους στην πλάτη. Απέναντί τους οι Αμερικάνοι θα έχουν το Figeroa, έναν καλό pitcher, αν και πιστεύω οτι τη διαφορά θα κάνει η επίθεση της λατινικής ομάδας, η οποία δεν φαίνεται ικανότερη από εκείνη των Αμερικάνων.

Αμερική λοιπόν για σήμερα.

Απολογισμός: Δεν τα κατάφερε η Αμερική. Παρά το roster των Majorleagers φάνηκε ότι το σύνολο της ομάδας δεν λειτούργησε. Ιδίως στην επίθεση. Στα τελευταία δύο παιχνίδια οι Αμερικάνοι έχουν σκοράρει μόνο τέσσερις φορές, ενώ χθες, απέναντι στον starter των Δομινικανών (του οποίου το fastball έγραψε μόνο μία φορά 88 μίλια την ώρα) δεν κατάφεραν να σκοράρουν ούτε μία φορά. Τα τρία runs τα σημείωσαν μόλις έφυγε ο Figueroa.

4 σχόλια:

  1. Το Puerto Rico συνεχίζει να παίζει και σήμερα καλα απέναντι στην Πολυ δυνατή Repubblica Dominicana ... pitchers game 0-0 κάπου στην 4η περίοδο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε που έχω προλάβει να δω τίποτα. Ας όψεται η Κύπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως πρέπει να πούμε οτι οι κερκίδες γεμάτες με τους λατίνους κάνουν το γήπεδο τελείως διαφορετικό. Καραμούζες, τύμπανα, τρομπέτες, ξύστρες, κοπέλες που χορεύουν... Χαμός! Ενω οι Αμερικάνοι φωνάζουν ένα "Lets go τάδε" και τελειώνουν. Ίσως γι' αυτό να τα παίζουν σε αυτά τα διεθνή meeting τα αμερικανάκια και να μην μπορούν να παίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή