Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ξύλο στο παιχνίδι Καναδάς - Μεξικό

Και ποιος να το περίμενε για αγώνα του World Baseball Classic, αλλά πολύ ξύλο έπεσε στο παιχνίδι ανάμεσα στον Καναδά και το Μεξικό. Αφορμή ήταν το επίτηδες χτύπημα του ροπαλιστή του Καναδά Rene Tosoni από τον Pitcher του Μεξικό Arnold Leon. Οι αιτίες όμως είχαν αναπτυχθεί πολύ ώρα στο παιχνίδι, καθώς είχε γίνει ένα πολύ δυνατό slide στην δεύτερη βάση από τους Καναδούς, λίγο αργότερα οι Μεξικάνοι χτύπησαν πολύ δυνατά τον cather των αντιπάλων τους, κι έτσι τα πνεύματα ήταν τεταμένα.
Άλλωστε και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε σημαντικά προβλήματα και η πρόκρισή τους παίζεται στις λεπτομέρειες, καθώς το πιθανότερο είναι να πάνε σπίτι τους. Την θέση που "βλεφάριαζαν" και οι δύο (με δεδομένο ότι η Αμερική θα ήταν εκείνη που θα εξασφάλιζε το εισητήριο) την έχει κατακτήσει η Ιταλία, οπότε όλα θα παιχτούν τώρα μέχρι την τελευταία στιγμή.
Επιπλέον, μόλις τελείωσε η σύγκρουση των παικτών των δύο ομάδων πάνω από το mount, οι Καναδοί δέχθηκαν αντικείμενα (κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε γήπεδο Baseball) από τους οπαδούς του Μεξικό που κάθονταν πάνω από το dugout του Καναδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου